Zwanenburg & De Heer is een organisatie die zich bezighoudt met mensen die door omstandigheden niet in staat zijn om op dit moment voor hun eigen financiën te kunnen zorgen.

Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden zoals budgetbeheer, schuldhulpverlening, beschermingsbewind en schuldenbewind. Ook wanneer u bij de gemeentelijke schuldhulpverlening bent afgewezen, kunt u bij ons terecht. Tevens bieden wij juridische diensten aan ter voorkoming van woningontruiming, afsluiting water en energie of openbare verkoop goederen. Wij werken nauw samen met maatschappelijk werk, gemeenten, diaconieën, ouderen-  &  jeugdzorg en rechtbanken.

Bij onze dienstverlening staat snelheid, duidelijkheid en transparantie voorop. Wij houden van een open en eerlijke communicatie naar cliënten en onze ketenpartners.

Ons motto is:

De laatste jaren is de schuldenproblematiek explosief toegenomen. Dit blijkt niet alleen uit de cijfers van het aantal mensen dat een beroep doet op de schuldhulpverlening, maar ook uit de complexiteit van de schulden en het aantal schuldeisers per dossier. In Nederland is de schuldhulpverlening  voor natuurlijke personen geregeld in de wet schuldsanering natuurlijke personen, afgekort de WSNP.

rotterdam

Zwanenburg & De Heer voldoet aan de eisen genoemd in artikel 48 lid 1 van de Wet op het consumentenkrediet, heeft de (juridische) kennis, certificering en ervaring om u als schuldenaar te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst, de zogenoemde ‘’schone lei’’.

Naast het hebben van alleen schulden kunnen ook psycho-sociale problemen en verkwisting redenen zijn waarom iemand (tijdelijk) niet in staat is zijn eigen financiën te regelen. In deze gevallen kan bewindvoering uitkomst bieden.

Wij hebben jaren ervaring met het voeren van bewind. Wij realiseren ons dat het een grote stap is om de financiën uit handen te geven aan een onbekende die bepaalt wat er gaat gebeuren. Wij willen u als klant actief betrekken bij uw dossier. Alles wat u zelf kunt doen moet u natuurlijk zelf blijven regelen. We stimuleren de zelfredzaamheid doordat uw bewindvoerder elke dag telefonisch bereikbaar is voor vragen maar ook door u via internet (gedeeltelijk) toegang te geven tot uw eigen dossier. U kunt op elk moment van de dag inloggen om uw situatie te bekijken, facturen in te voeren en vragen of taken voor de bewindvoerder achter te laten. Hierdoor houdt u altijd zicht op uw eigen dossier.

Wie zijn wij?

Mr. Jacqueline de Heer

Bewindvoerder

Jacqueline is sinds 2002 werkzaam in het vakgebied en is naast bewindvoerder ook de jurist van Zwanenburg & De Heer. Ze houdt zich voornamelijk bezig met Bewindvoering & Crisis interventie en de bewaking van juridische kennis en sociale zekerheid.

Robert Zwanenburg

Schuldhulpverlener

Robert is sinds 2010 werkzaam in het vakgebied en is naast bewindvoerder een schuldhulpverlener. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de dagelijkse uitvoering van het bewind, schuldhulpverlening en de complexe schuldenbewinden.